Aanmelden School

Wat super dat je op deze pagina bent gekomen!

Weer een stapje dichter bij het jaar van je leven.

Laten we eerst even kort uitleggen hoe het aanmelden werkt.

Hoe werkt het?

Voordat je definitief bent aangenomen op de school ga je door de selectieprocedure. Tijdens deze procedure willen we je graag vast een beetje leren kennen. De selectieprocedure richt zich vooral op wie jij bent en hoe je in het leven staat, en in mindere mate op je kennis en opleidingsniveau.

Als je straks hieronder je gegevens hebt ingevuld ontvang je van ons een mail. Bij deze mail zit een aanmeldingsformulier dat je zelf invult en een vragenformulier voor een referent. Het is de bedoeling dat je zelf aan twee personen vraagt of zij als referent willen optreden in jouw selectieprocedure voor Royal Mission School. Belangrijk is dat deze personen goed zicht hebben op (de groei van) jouw geloofsleven. Je kan hiervoor bijvoorbeeld de voorganger of clubleider van je gemeente vragen, het is belangrijk dat je referenten geen familieleden van je zijn.
Aan de hand van de informatie in het aanmeldingsformulier en de referentieformulieren vindt er een selectiegesprek plaats, waarin we de verschillende onderdelen met je bespreken.

Lees alles goed door en vul het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in. Het is belangrijk dat je het bestand eerst downloadt en op je pc opslaat, vervolgens open je het bestand op je pc en vul je het in. Zodra alles is ingevuld kun je het retour sturen naar fulltime@royalmission.nl.
Voor de selectieprocedure brengen we € 50,- aan inschrijfkosten in rekening. In de mail staat hoe je dit kunt betalen.

Zodra alle formulieren ingevuld retour zijn en de inschrijfkosten zijn ontvangen krijg je de uitnodiging voor het selectiegesprek.