Aanmelden School

Wat super dat je op deze pagina bent!

Hieronder leggen we je kort uit hoe het aanmelden werkt.
LET OP! DE SCHOOL ZIT VOOR 2024/2025 VOL 

Hoe werkt het?

Voordat je definitief bent aangenomen op de school nodigen wij je uit voor een selectiegesprek. Tijdens dit gesprek willen we je graag vast een beetje leren kennen. De selectieprocedure richt zich vooral op wie jij bent en hoe je in het leven staat, en in mindere mate op je kennis en opleidingsniveau.

Als je straks hieronder je gegevens hebt ingevuld ontvang je van ons een mail. Bij deze mail zit een aanmeldingsformulier dat je zelf invult en een vragenformulier voor een referent. Het is de bedoeling dat je zelf aan twee volwassen personen vraagt of zij als referent willen optreden in jouw selectieprocedure voor Royal Mission School. Belangrijk is dat deze personen goed zicht hebben op (de groei van) jouw geloofsleven. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de voorganger of clubleider van je gemeente vragen, het is belangrijk dat je referenten geen familieleden van je zijn.

Aan de hand van de informatie in het aanmeldingsformulier en de referentieformulieren vindt er een selectiegesprek plaats, waarin we de verschillende onderdelen met je bespreken.

Lees alles goed door en vul het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in. Het is belangrijk dat je het bestand eerst downloadt en opslaat, vervolgens open je het bestand  en vul je het in. Zodra alles is ingevuld kun je het retour sturen naar fulltime@royalmission.nl.
Voor de selectieprocedure brengen we € 75,- aan inschrijfkosten in rekening. In de mail die je straks ontvangt staat hoe je dit kunt betalen.

Zodra alle formulieren ingevuld retour zijn en de inschrijfkosten zijn ontvangen krijg je de uitnodiging voor het selectiegesprek.

Let op! Je kan je alleen aanmelden als je het nieuwe schooljaar 18 wordt.

Door hieronder je gegevens (en eventueel een bericht) in te vullen geef je aan dat je een selectiegesprek wilt. Je ontvangt gelijk de formulieren die we hiervoor nodig hebben in je mail.