Geef je op voor onze Free Dinner!

Een jaar lang jij en Jezus

Royal Mission (fulltime) School betekent een jaar lang jij en Jezus. Ons team zal je helpen ontdekken wie God is, en hoe Hij door Zijn Koninkrijk de wereld op zijn kop wil zetten.

Wat

Wij dagen jou uit om één jaar van je leven apart te zetten voor een fulltime bijbelschool om zo te investeren in jezelf. Het zal van blijvende invloed zijn op de manier waarop je in het leven staat en op jouw omgeving.

Hoe

Volg een jaar lang de Royal Mission Fulltime school. Je leeft 4 dagen per week samen met ca. 20 medestudenten in het mooie Royal Mission schoolgebouw in Drachten. Het schoolprogramma is van maandagochtend tot donderdagavond.

Wie

Iedereen van 18-25 jaar is welkom om zich aan te melden voor een intake gesprek. We kijken dan samen verder of dit jaar iets voor jou is. Als je tijdens het jaar 18 wordt is dat ok.

We hebben maar 24 plaatsen, wacht dus niet te lang met contact opnemen!

Waarom

  • Je wordt ondergedompeld in de cultuur van het Koninkrijk van God.
  • Je wordt getraind om binnen duidelijke grenzen te ontwikkelen in eigen verantwoordelijkheid.
  • Je wordt persoonlijk uitgedaagd en begeleid in de roeping die God voor je heeft.
  • Je onderneemt avontuurlijke zendingsreizen en diverse maatschappelijke stages
  • Je wordt inspirerend onderwezen en gecoacht door een team van ervaren en gepassioneerde leiders en docenten die je helpen om anders te gaan denken én doen: Koninklijk leven!

Omdat het heel moeilijk blijft om online onze school te ervaren hebben we iets anders bedacht.

Als jij er over na zit te denken of je misschien wel naar onze school wilt komen, dan nodigen we je uit voor een gratis dinner!

We geloven in ontmoetingen, en we houden van samen eten.

De komende tijd zijn er 5 van deze Q&A dinners gepland. Tijdens deze momenten gaan we onder het genot van een hapje en een drankje met een paar (maximaal 12) geïnteresseerden in gesprek. Je spreekt zo mensen van het schoolteam en oud-studenten. Tegelijk ontmoet je misschien wel studenten voor het komende jaar.

We vragen je wel om je op te geven en ons even kort uit te leggen wat op dit moment je plan is voor na deze zomervakantie. Ook horen we graag waarom we jou zeker niet moeten missen tijdens het dinner!

Voor het schooljaar 2019/2020 hebben we nog 5 van deze dinners gepland (maximaal 12 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden):

  • Dinsdag 16 juli van 18.00-20.00 in het schoolgebouw in Drachten
  • Woensdag 17 juli van 18.00-20.00 bij Mc Donalds omgeving Amersfoort (hoor je nog na aanmelding)
  • Woensdag 24 juli van 16.30-18.00 in Stadskanaal*
  • Maandag 12 augustus van 18.00-20.00 in het schoolgebouw in Drachten
  • Dinsdag 13 augustus van 18.00-20.00 bij Mc Donalds omgeving Amersfoort (hoor je nog na aanmelding)

Voor de info-avonden in het gebouw van RM (Royal Mission) in Drachten  en bij Mc Donalds vragen we je om je aan te melden via de knop onder en boven aan deze pagina.

Voor het info-moment in Stadskanaal is opgave alleen mogelijk op locatie. Je kunt hiervoor terecht bij Ruth in de jongerentent tijdens de Vrij Zijn zomerweek.

Als je ons een mailtje stuurt op fulltime@royalmission.nl dan kunnen we je ook helpen om dit te regelen.

Zoals gezegd zijn de dinners helemaal kosteloos. We willen gewoon de kans niet missen om je te spreken!

Hopelijk tot snel!

Zomervakantie

Laten we elkaar ontmoeten en samen een hapje eten. Geheel vrijblijvend willen we deze zomervakantie met je in gesprek gaan om te ontdekken of de school bij jou past.