Voor wie is deze school?

Voor wie is deze school bedoeld?

Deze school is bedoeld voor iedereen die aan de voorkant van het leven als volwassene wil ontdekken waar het echt om gaat. De samenleving legt jou slechts twee vragen voor;  de ‘wat’ en de ‘hoe-vraag’. Wat wil ik worden en hoe kom ik daar? De belangrijkste vraag wordt bijna altijd overgeslagen en dat is de ‘waarom-vraag’. Waarom doe ik de dingen die ik doe?

Invloed op de rest van je leven

Doordat deze samenleving deze cruciale vraag overslaat komen veel jongeren op de verkeerde opleiding, maken foute keuzes en missen een fundament waarop ze hun keuzes baseren.  Kiezen voor  de Royal Mission fulltime school kost je een jaar en is ook financieel een flinke investering maar wat als het jou een basis oplevert die van invloed is op de rest van je leven?

Een bijzonder avontuur

Als je kiest voor een tussenjaar bij Royal Mission Fulltime School, dan sta je aan het begin van een bijzonder avontuur. Het jaar van je leven! Een jaar waarin je een degelijk fundament legt onder je relatie met God. Je leert de Bijbel je eigen maken en ontdekt jouw bestemming in Gods Koninkrijk. Dankzij persoonlijke coaching, samenleving in een community, een brede mix aan deskundige docenten en praktisch avontuurlijk onderwijs wordt je karakter gedurende een jaar lang koninklijk gevormd.

Je leert de Bijbel je eigen maken en ontdekt jouw bestemming in Gods Koninkrijk