RAW 2019: HOLY GROUND

Het komt steeds dichterbij, het ruigste christelijke tienerweekend van Nederland: RAW! Vorig jaar hebben we een fantastische tijd gehad met elkaar. Van inspirerende meetings tot dansen in de Silent Disco en actie op de stormbaan. Het was te gek!

 

Het thema van dit jaar is: Holy Ground.
Een ontmoeting met God… hoe zou dat zijn? Verlang je ernaar of maakt het je bang? In de Bijbel zien we hoe God mensen elke keer opnieuw uitnodigt om dichtbij te komen en te gaan staan op de Holy Ground. De uitnodiging van God staat nog steeds. Maar hoe werkt dat vandaag? Waar is dan die Holy Ground?

 

Dat is wat we samen gaan ontdekken tijdens RAW 2019! Ga je mee?

Het ruigste christelijke tienerweekend
van Nederland!

Hoogstaande activiteiten

Houd jij van survivalbanen, grappige spellen, extreme activiteiten en lekker sporten? Of houd je meer van chillen en tegen elkaar gamen op groot scherm? Op RAW gaan we altijd voor hoogstaande activiteiten!

Diepgaande ontmoetingen

Tegelijkertijd gaan we de diepte in. Tijdens de meetings en in je eigen team is er ruimte om Jezus te ontmoeten én om nieuwe vriendschappen te sluiten. Naast alle fun is RAW dé plek om helemaal jezelf te zijn.

Programma

Het programma van RAW is vol van sportieve uitdagingen en unieke teams. Soms doe je een battle in groepjes tegen elkaar, maar ook met z’n allen tegelijk. Daarnaast zijn er diverse meetings vol met intieme aanbidding en uitdagende sprekers. Tussendoor is er ruimte om te chillen in ‘The Crib’, waar je kunt genieten van games, muziek en toffe acts.

Tracks & Teams

Tijdens RAW wordt je ingedeeld in twee tracks op basis van je leeftijd: 

Track Jump: 12 t/m 14 jaar & Track Shine: 15 t/m 18 jaar.

We willen je de best mogelijke aandacht geven middenin een vol programma. Daarom word je binnen je Track ingedeeld in een Team met 5 á 6 deelnemers + een eigen teamleider.

Sprekers

Martin Koornstra

Hester Zoutman

Robbie van Veen

Foto’s: Lyuda Stinissen & Tim Termorshuizen

Medewerkers

Ben je 18+ en heb jij een passie voor tieners? Er zijn verschillende teams waar je je bij aan kunt melden. Je wordt gecoacht en toegerust door inspirerende leiders. Samen met zo’n 75 leiders in verschillende teams bouwen we aan een nieuwe generatie discipelen.

Je kunt bij het registeren aangeven in welk team je mee wilt werken.

Meer informatie of vragen?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Kantoor
085 04915 35
raw@royalmission.nl
 
Kampadres
‘t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten